Prova aquestes receptes de gelats casolans durant aquest estiu, la millor manera per saber realment quins ingredients estàs consumint
Us presentem dues receptes de gelats totalment casolans, amb ingredients saludables i que són perfectes per aquesta època de l’any. El gran avantatge de preparar tu mateix/a el gelat a casa teva, és que t’estalvies alguns ingredients, conservants o estabilitzadors gens saludables que normalment incorporen els gelats que trobem als supermercats, sense oblidar l’autèntic sabor que aconsegueixes amb els productes naturals.
Coneix a continuació les dues receptes de gelats casolans:
Gelat de plàtan i coco
Talla els plàtans (un per persona aprox.), agrega’l’s a la batedora amb llet de coco, pots afegir una mica d’avena o xips de xocolata, barreja-ho tot i fica-ho en un motllo per gelats o també pot ser un recipient gran al congelador unes 3h mínim. El pots decorar amb xarop de Agave, topping de fruits secs o el que prefereixis! Gaudeix d’un postre refrescant i sà!
Gelat de llimona
El més recomanable és treure el suc de tota la llimona amb la seva pell en una liquadora cold-press. Si optes per aquest mètode, et recomano que utilitzis llimones ecològiques i les netegis amb aigua i vinagre per evitar bactèries. Si prefereixes fer-ho de manera convencional, esprem les llimones per obtenir-ne el suc i la seva polpa.
Per rebaixar l’àcid, afegeix aigua mineral al gust així com xilitol o stevia per endolcir. Omple els motlles i els deixa’ls al congelador durant almenys 5 hores.
Gelat d’alvocat i plàtan
Necessites dos plàtans, un alvocat i una mica de suc de llimona (1/4 de got) per preparar aquesta recepta. Prèviament talla els plàtans i deixa’ls tota la nit al congelador. Al dia següent, afegeix els plàtans, l’alvocat pelat i el suc de llimona a la batedora i els bats fins que quedi una solució cremosa. Finalment afegeix el resultat a recipients per a gelats i els congeles durant dues o tres hores. Pots afegir trossets de xocolata negre per donar-li un toc espectacular!