Intensiu de 7 dies en què combinarem filosofia del ioga amb pràctica i pedagogia.

Gaudeix d'una visió més àmplia del Ioga, el Ioga integral i els seus quatre sendes, combinant teoria i pràctica, amb professors orientats a cadascuna de les sendes.

Amb Jordi Canela i  Pati Peguero 

 

CURS SENDES DEL IOGA 2022 -


350,00€

IVA incluido

DATA


del 25 al 31 de juliol 

LLOC


YogaOne Surya 

Carrer del Taquígraf Serra, 6, 08029 Barcelona

938 13 47 27

HORARIS


De dilluns a divendres de 10:00  a 14:00  i de 15.30 a 18.30

Dissabte de 9:00 a 18:30

Diumenge de 9:00 a 14.30

PROGRAMA


Jnana ioga: Tot el que cal saber sobre el Jnana Ioga, el ioga del coneixement. Es desenvoluparà mitjançant l'estudi de la filosofia del ioga a partir de: Vedes, Ioga Sutras, Bhagavad Gita i Hatha Ioga Pradipika.

Karma ioga: Desenvolupament del ioga a partir de l'acció de servei desinteressat. Com posar-ho en pràctica.
Bhakti ioga: És el ioga de la devoció, que es realitzarà mitjançant l'aprofundiment de sessions de Japa (meditació amb mantra) i Kirtan (música devocional), així com de l'estudi de les deïtats de la tradició iogui.

Raja Ioga: És el ioga control mental basat en els vuit passos del ioga de Patanjali. S'aprofundirà en els principis del ioga, tècniques d'asana, pranayama avançat i meditació profunda

Preu 350€ 

 

PROFESSORS


Jordi Canela OM RAM

Jordi Canela OM RAM

Om Ram és el nom espiritual que Sri Dharma Mittra va atorgar a Jordi Canela en la seva iniciació. Om Ram és un professor de ioga compromès a transmetre els ensenyaments tradicionals de l'ioga que ha rebut del seu mestre.

LLINATGE
Om Ram té una formació multidisciplinària. Ha entès la necessitat d'aprendre diferents disciplines i estils de ioga per ser capaç d'adaptar el ioga a les variades necessitats dels seus estudiants. Om Ram ha après Sivananda de Xavier Sola i Pilar Ruberte, Vinyasa de Xiva Rea, Ashtanga de Petri Räisänen i Eva Oller, així com Dharma Ioga de Sri Dharma Mittra. És un seguidor devot de l'Kriya Ioga i de el gran avatar Babaji Nagaraj, i està compromès a transmetre els seus ensenyaments. Ha realitzat un pelegrinatge per l'Índia i l'Himàlaia, seguint el que Babaji va realitzar.
Jordi Canela es va formar en Dret i va realitzar un màster en Administració d'Empreses. Va formar part de el grup d'operacions especials GOE V Sant Marcial. Ha treballat com a Club Manager de diferents centres de fitness i area sals manager a l'empresa de la seva família. És co-fundador de YogaOne, un centre de ioga orientat a fer arribar el ioga a tot el món, a través de centres de diferents estils i professors units en un espai.

Jordi Canela té prop de vint anys d'experiència impartint classes de ioga, i s'ha format amb molts mestres per tot el món. Ara forma part de Ioga Sangha, que promou el Ioga internacionalment, amb Jordi encapçalant Europa, Sylvie Tremblay a Amèrica del Nord i Andrei Ram a Amèrica de Sud. És també formador de professors des de fa més de deu anys. En la línia de fomentar la consciència espiritual, ha creat un projecte anomenat universalart, que plasma la filosofia clàssica de el ioga a través d'l'art. Està a disposició de qualsevol projecte de col·laboració relacionat amb l'espiritualitat.

Pati Peguero

Pati Peguero

Pati Peguero es va formar a la primera promoció de Yogaone amb Jordi Canela i Andrei Ram que continuen sent els seus mestres i companys de camí juntament amb Mohini i Twee Merrigan.
Les hores de formació que ha rebut després són incomptables i de la mà de professors de diferents llinatges i formes d'apropar-se al ioga com: Mohini, Twee Merrigan, Yoshio Hama i Mariangel Romero, Arjun, Danilo Hernandez, Yiannis Andritsos, John Scott, Christipher Harrison, Cayetana Rodenas i Janet Stone .Workshops amb David Swenson, Manju Jois, Simon Park, Eyal Shifroni, Silvie Trembley, Rodney Yee, Colleen Sandman, Ana Forrest, Jose Calarco i molts més.
Pati ensenya hatha ioga des de fa gairebé 10 anys i s'ha especialitzat en principiants als que gaudeix acompanyant en la seva evolució ene l ioga. Des dels 18 anys és una apassionada de l'Índia, la seva cultura i la seva mitologia i també de la filosofia. El seu focus actualment són els Ioga Sutras i el Bagavah Gita guiada per la seva mestra Mohini. Des de la seva humilitat d'eterna estudiant gaudeix compartint la seva visió del ioga com a camí de vida i sent un canal pel qual la filosofia del ioga i els seus pilars arribin d'una forma amena però precisa a qualsevol estudiant que com ella, tingui ganes d'aprendre.
Els Yamas i niyamas són per a ella la clau de la porta del ioga i la pràctica amb desinterès una eina per millorar la seva comprensió.

SESIONS DEL CURS


CURS SENDES DEL IOGA 2022 -


350,00€

IVA incluido

Fecha:
del 25 al 31 de Juliol

Lloc:
YogaOne Surya

¿QUIERES MÁS INFORMACIÓN?

OMPLE EL SEGÜENT FORMULARI