Mètode terapèutic desenvolupat per Gustavo Ponce (GP) per despertar i reequilibrar les hormones de dones i homes.

Gustavo Ponce ha desenvolupat una metodologia de 40 tècniques dividides en 5 seccions on s'utilitzen 5 tipus diferents de respiracions per activar les glàndules endocrines i obtenir un funcionament correcte de les hormones. GP balanç practicat amb regularitat i combinat amb exercici físic i una dieta saludable estimulen el sistema immunològic, participant així en la resolució dels problemes i efectes secundaris associats a la menopausa, andropausa, estrès i diverses disfuncions fisiològiques que impacten en el sistema hormonal.

Tallers dirigits a homes i dones de més de 35 anys.

GP balance, ioga hormonal per a homes i dones


Des de

35,00€

IVA incluido

DATA


dissabte 18 de juny

diumenge 19 de juny
 

LLOC


YogaOne Surya: Taquigraf Serra núm. 6 Barcelona

També accessible de forma digital

HORARIS


9,30-14,30

PROGRAMA


GP Balance és una alternativa natural a les teràpies de reemplaçament hormonal, excel·lent per alleujar els díntomes relacionats amb l'andropausa (homes) menopausa, cicles menstruals irregulars o dolorosos, infertilitat, impotència, frigidesa i altres problemes relacionats amb el sistema urinari, reproductor i sexual . és també un antídot natural per a la depressió, ansietat i l'estres.

"Senti't més jove, més fort, més sexy, més feliç i augmenta els teus nivells d'energia i vitalitat. Senti't més centrat@ emocionalment estable"

El nostre cos utilitza un complex sistema d'hormones per controlar la majoria de les seves funcions bàsiques diàries. De fet, les hormones controlen la gana, les emocions i el desig sexual. Canvien a mesura que envellim. El nostre entorn també els influeix, el fum, la contaminació i la freqüència amb què fem exercici. Qualsevol disfunció relacionada amb l'augment o la disminució de la producció d'hormones pot tenir conseqüències negatives enormes per a la nostra salut.

Practicar GPBALANCE, una seqüència de tècniques ancestrals índies sistematitzades per Gustavo Ponce, pioner del ioga a Amèrica Llatina i simples canvis a la teva dieta i estil de vida és tot el que necessites per mantenir nivells hormonals òptims. Un bon funcionament de les teves glàndules endocrines i sexuals no només et permet tenir més vitalitat sinó que manté sans els teus músculs i ossos. A més, ajuda a combatre diverses malalties associades a la vellesa com l'artritis, la diabetis, la hipertensió arterial, l'osteoporosi i d'altres. Els desequilibris hormonals dels quals ni tan sols en som conscients són els responsables dels canvis en el nostre benestar físic i emocional.

En definitiva, GPBALANCE actua sobretot el nostre organisme i és molt eficaç per rebaixar i atenuar els símptomes lligats als canvis hormonals, especialment relacionats amb el pas del temps i el seu efecte en el nostre cos i la nostra ment.

Gustavo Ponce visita Europa el 2022 per compartir la seva metodologia desenvolupada gràcies a les seves dècades d'experiència en ioga, anys d'estudi i investigació en col·laboració amb la Facultat de Medicina de la Universitat de Harvard

Aquest mes de juny impartirà a YogaOne Surya 3 masterclasses per introduir i presentar la metodologia i algunes de les tècniques perquè els participants puguin conèixer i començar a practicar GP Balance i rebre els seus beneficis.

Masterclass GP Balanç 1: dissabte 18 de juny de 9,30 a 14,30

Masterclass GP Balanç 2: diumenge 19 de juny de 9,30 a 14,30

A les dues masterclass s'introduiran tècniques diferents i complementaris, es pot assistir a un dels dos tallers, encara que et recomanem assistir als dos tallers i aprofitar al màxim la visita de Gustavo i la introducció a aquesta metodologia tan meravellosa.

Preus:

Presencial

  • Introduccio a GP Balanç 2 tallers: 90€
  • Masterclass GP Balanç 1: 50€
  • Masterclass GP Balanç 2: 50€

Online:

  • Introduccio a GP Balanç 2 tallers: 65€
  • Masterclass GP Balanç 1: 35€
  • Masterclass GP Balanç 2: 35€

Gustavo Ponce realitzarà també un taller de Ioga amb Paret el divendres 17, informa't en aquest link

PROFESSORS


Gustavo Ponce

Gustavo Ponce

Xile, 1947, pioner del ioga a Amèrica Llatina, antic ambaixador de Xile al Japó, emprenedor internacional, escriptor i columnista de revistes de ioga de diversos països. La formació de Gustavo Ponce en ioga va començar quan només tenia 11 anys. Des que va fer el seu primer pelegrinatge a l'Índia l'any 1972 ha estudiat amb professors com Shri Yogendra (Institut de Ioga Santa Cruz, Bombai), B.K.S. Iyengar, Pune; T.K.V. Desikachar, Chennai; Pattabhi Jois, Mysore; Swami Mahadevananda, Bihar i Bagwan Shri Rashneesh -Osho-, Pune. A Occident, va estudiar amb Dona Holleman, Florència; Swami Digambar, Madrid; Per Winther, Tòquio i molts altres mestres. Ha publicat 17 llibres, molts d'ells disponibles a Amazon. També va desenvolupar diversos mètodes de ioga: Axis, Dynamic, Sattva, Prana Shakti i el més important per a ell en aquesta etapa de la seva vida, GPBALANCE. Gustavo Ponce actualment ensenya al seu país i al Brasil i Europa.

SESIONS DEL CURS


Introduccio a GP Balanç Presencial complert


90,00€

IVA incluido

Programa:
amb Gustavo Ponce Plaçes limitades

Fecha:
18 i 19 de juny de 9,30 a 14,30

Lloc:
Yogaone Surya

Introduccio a GP Balanç Masterclass 1 Presencial


50,00€

IVA incluido

Programa:
amb Gustavo Ponce Plaçes limitades

Fecha:
18 de juny de 9,30 a 14,30

Lloc:
Yogaone Surya

Introduccio a GP Balanç Online complert


65,00€

IVA incluido

Programa:
amb Gustavo Ponce Plaçes limitades

Fecha:
18 i 19 de juny de 9,30 a 14,30

Lloc:
Yogaone Surya

Introduccio a GP Balanç Masterclass 1 Online


35,00€

IVA incluido

Programa:
amb Gustavo Ponce Plaçes limitades

Fecha:
18 de juny de 9,30 a 14,30

Lloc:
Yogaone Surya

Introduccio a GP Balanç Masterclass 2 Online


35,00€

IVA incluido

Programa:
amb Gustavo Ponce Plaçes limitades

Fecha:
19 de juny de 9,30 a 14,30

Lloc:
Yogaone Surya

¿QUIERES MÁS INFORMACIÓN?

OMPLE EL SEGÜENT FORMULARI