Gaudeix del caliu de la primavera practicant ioga en contacte amb la natura.

Vine de cap de setmana de retir amb el Jordi Canela OM RAMAina Surya Devi i Pati Peguero, on practicarem yoga junts i treballarem en el desenvolupament individual amb activitats per aprofundir en el ioga com a eina de creixement.

Hatha, Dharma, Vinyasa Yoga i molt de Bhakti !!

DATA


13, 14 i 15 de maig de 2022

LLOC


CAL VISÓ

Camí Ral, s/n, 08672 Gaià, Barcelona

 

PER A MÉS INFORMACIÓ ESCRIU A surya@yogaone.es
O TRUCA AL: 93 813 47 27

HORARIS


Entrada divendres 13 per la tarda i sortida el diumenge 15 després de dinar.

PROGRAMA


La millor manera de gaudir d'un cap de setmana de retir en un entorn privilegiat, envoltat de natura, on deixar enrere l'estrès de la ciutat i submergir-te durant 2 dies en una experiència transformadora.

Jordi Canela OM RAMAina Surya Devi i Pati Peguero t'acompanyaran en llargues pràctiques d'asana i pranayama, caminades pel bosc, meditacions guides, relaxacions i xerrades sobre com integrar el ioga en el nostre dia a dia per a que els seus beneficis puguin arribar a transformar-nos.

Activitats en grup per a connectar amb tot el que ens envolta. Activitats individuals per a reconnectar amb nosaltres mateixos.

Regala't aquests dies de transformació i descans mental i emocional.

 

PREUS

Places limitades!

Tot el cap de setmana: 320€
Preu amb descompte fins el 31 de gener: 290 €

INCLOU: Allotjament en habitació compartida, pensió completa vegetariana i activitats. No inclou el transport fins a / des de Cal Visó.

 

Cal Visó

Cal Visó és una masia del S.XVIII situada entre les comarques del Bages, el Berguedà i el Lluçanès. Actualment ha estat restaurada i compte amb les prestacions i comoditats necessàries per fruir plenament de la tranquil·litat que ofereix l’entorn. La masia s’integra en un espai de boscos i camps de ritmes suaus que composen en paisatge serè i acollidor.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ ESCRIU A surya@yogaone.es
O TRUCA AL: 93 813 47 27

SESIONS DEL CURS


¿QUIERES MÁS INFORMACIÓN?

OMPLE EL SEGÜENT FORMULARI