Gaudeix de l'inici de l'estiu practicant ioga en contacte amb la natura.

En aquest 3 dies de retir practicarem junts i treballarem en el desenvolupament individual amb activitats per aprofundir en el ioga com a eina de creixement.

Retir de estiu


280,00€

IVA incluido

DATA


24, 25 i 26  de juny 2022

LLOC


Masia Mas Carbó

PROGRAMA


La millor manera de començar l'estiu, amb un retir en un entorn privilegiat, envoltat de boscos on deixar enrere l'estrès de la ciutat i submergir-te durant 3 dies en una experiència transformadora.

Els 3 professors presents: Jordi Canela, Aina Clusellas i Pati Peguero t'acompanyaran en llargues pràctiques d'asana i pranayama, caminades pel bosc, meditacions guaidas, relaxacions i xerrar sobre com integrar el ioga en el nostre dia a dia perquè els seus beneficis puguin arribar a transformar-nos.

Activitats en grup per reconnectar amb nosaltres mateixos. Activitats individuals per a reconnectar amb tots els que ens envolten.

Regala't aquests dies de transformació i descans mental i emocional.

PREU

 Fins el 32 de maigTot el retir 280€ (2 nits 3 dies)

Preu Final : 320€

INCLOU: Allotjament en habitació compartides, pensió completa vegetariana i activitats del retir. No inclou el transport fins a / des de Mas Carbó.

Masía Mas Carbó

Situada a la província de Girona, comarca de la Selva, en ple massís de les Guilleries, Mas Carbó ofereix una experiència única per unes vacances en un entorn tranquil i en plena natura.

Mas Carbó disposa d'àmplies zones exteriors i diverses sales interiors, habilitades per al desenvolupament d'activitats de grup i el descans.

 

https://www.globalyogacongress.com/wp-content/uploads/2021/03/mascarbo_exteriores_014-540x540.jpg

https://www.globalyogacongress.com/wp-content/uploads/2021/03/B_DSC5088_net-540x540.jpeg

https://www.globalyogacongress.com/wp-content/uploads/2021/03/mascarbo_exteriores_025-540x540.jpg

https://www.globalyogacongress.com/wp-content/uploads/2021/03/IMG_20210301_113844-540x540.jpg

https://www.globalyogacongress.com/wp-content/uploads/2021/03/IMG_5216-540x540.jpg

PROFESSORS


Aina Clusellas

Aina Clusellas

Aina Clusellas va realitzar el Ioga Teacher Training de 500h sota els ensenyaments de Jordi Canela en YogaOne,
obtenint el títol internacional de professora de ioga acreditat per Ioga Alliance. A partir d'aquí,
va continuar la seva formació especialitzant-se en Dharma Hatha Raja Ioga, amb diferents mestres de tot el
món com a referents (inclòs Sri Dharma Mittra), que li van permetre aprofundir encara més i seguir
creixent en el camí de l'ioga.
De seguida va començar a donar classes de ioga a Barcelona com a professora de Hatha, Dharma, Vinyasa i de
meditació, combinant-ho amb la seva ocupació professional de gerent i programadora web en la seva pròpia
empresa.
Actualment, després d'haver estat mare, Aina segueix donant classes de ioga i formant-se dia a dia,
a més d'assistir a diferents tallers intensius, formacions, esdeveniments de ioga i formar part de la
organització de l'Global Ioga Congress des 2018.
Inspirada en la pràctica de Dharma Ioga i partint de les bases de l'Ashtanga Ioga, les seves classes són
dinàmiques i adaptades a tots els nivells. Explica amb detall cada asana, des de la base fins a les
variacions avançades, i es dedica als seus alumnes des de la humilitat, assistint-los en tot moment per
ajudar en el progrés de la seva pràctica, sempre treballant la concentració i la unió ment-cos-ànima a
través de la respiració conscient i el cant de mantres. La seva forma de compartir neix de la seva profunda
devoció pel ioga i l'essència de la seva ànima: Ahimsa i amor.

Jordi Canela OM RAM

Jordi Canela OM RAM

Om Ram és el nom espiritual que Sri Dharma Mittra va atorgar a Jordi Canela en la seva iniciació. Om Ram és un professor de ioga compromès a transmetre els ensenyaments tradicionals de l'ioga que ha rebut del seu mestre.

LLINATGE
Om Ram té una formació multidisciplinària. Ha entès la necessitat d'aprendre diferents disciplines i estils de ioga per ser capaç d'adaptar el ioga a les variades necessitats dels seus estudiants. Om Ram ha après Sivananda de Xavier Sola i Pilar Ruberte, Vinyasa de Xiva Rea, Ashtanga de Petri Räisänen i Eva Oller, així com Dharma Ioga de Sri Dharma Mittra. És un seguidor devot de l'Kriya Ioga i de el gran avatar Babaji Nagaraj, i està compromès a transmetre els seus ensenyaments. Ha realitzat un pelegrinatge per l'Índia i l'Himàlaia, seguint el que Babaji va realitzar.
Jordi Canela es va formar en Dret i va realitzar un màster en Administració d'Empreses. Va formar part de el grup d'operacions especials GOE V Sant Marcial. Ha treballat com a Club Manager de diferents centres de fitness i area sals manager a l'empresa de la seva família. És co-fundador de YogaOne, un centre de ioga orientat a fer arribar el ioga a tot el món, a través de centres de diferents estils i professors units en un espai.

Jordi Canela té prop de vint anys d'experiència impartint classes de ioga, i s'ha format amb molts mestres per tot el món. Ara forma part de Ioga Sangha, que promou el Ioga internacionalment, amb Jordi encapçalant Europa, Sylvie Tremblay a Amèrica del Nord i Andrei Ram a Amèrica de Sud. És també formador de professors des de fa més de deu anys. En la línia de fomentar la consciència espiritual, ha creat un projecte anomenat universalart, que plasma la filosofia clàssica de el ioga a través d'l'art. Està a disposició de qualsevol projecte de col·laboració relacionat amb l'espiritualitat.

Pati Peguero

Pati Peguero

Pati Peguero es va formar a la primera promoció de Yogaone amb Jordi Canela i Andrei Ram que continuen sent els seus mestres i companys de camí juntament amb Mohini i Twee Merrigan.
Les hores de formació que ha rebut després són incomptables i de la mà de professors de diferents llinatges i formes d'apropar-se al ioga com: Mohini, Twee Merrigan, Yoshio Hama i Mariangel Romero, Arjun, Danilo Hernandez, Yiannis Andritsos, John Scott, Christipher Harrison, Cayetana Rodenas i Janet Stone .Workshops amb David Swenson, Manju Jois, Simon Park, Eyal Shifroni, Silvie Trembley, Rodney Yee, Colleen Sandman, Ana Forrest, Jose Calarco i molts més.
Pati ensenya hatha ioga des de fa gairebé 10 anys i s'ha especialitzat en principiants als que gaudeix acompanyant en la seva evolució ene l ioga. Des dels 18 anys és una apassionada de l'Índia, la seva cultura i la seva mitologia i també de la filosofia. El seu focus actualment són els Ioga Sutras i el Bagavah Gita guiada per la seva mestra Mohini. Des de la seva humilitat d'eterna estudiant gaudeix compartint la seva visió del ioga com a camí de vida i sent un canal pel qual la filosofia del ioga i els seus pilars arribin d'una forma amena però precisa a qualsevol estudiant que com ella, tingui ganes d'aprendre.
Els Yamas i niyamas són per a ella la clau de la porta del ioga i la pràctica amb desinterès una eina per millorar la seva comprensió.

SESIONS DEL CURS


Retir de estiu


280,00€

IVA incluido

¿QUIERES MÁS INFORMACIÓN?

OMPLE EL SEGÜENT FORMULARI