Centres de ioga a Barcelona

Actualment l'oferta de centres de ioga a Barcelona s'ha estès al llarg i ample de la ciutat gràcies a la noves obertures dels estudis de ioga "YogaOne by DiR". A dia d'avui tens disponible fins a 10 estudis YogaOne en diferents punts de Barcelona on pots practicar diferents estils de ioga amb professors especialitzats en cadascuna de les disciplines i pràcticament en qualsevol moment del dia gràcies a la seva àmplia oferta horària.

Cadascun dels estudis de YogaOne estan equipats amb tot tipus de material necessari per gaudir de les classes i disposen de vestidors per canviar-te còmodament abans i després de la teva sessió de ioga. A més, cada YogaOne ofereix la seva pròpia programació de cursos de ioga, workshops o sessions especials amb prestigiosos mestres per potenciar encara més la teva pràctica en el ioga.

Esdeveniments de ioga a Barcelona

yoga en barcelona - Yoga Day by DiR

Yoga Day, un evento referente en la ciudad

YogaOne, en col•laboració amb Clubs DiR, també és un dels grans impulsors d'activitats i esdeveniments multitudinaris relacionats amb el ioga a Barcelona. Un dels principals esdeveniments que se celebren cada any és el "Ioga Day", un esdeveniment solidari celebrat al costat de l'Hotel W davant del mar, un espai únic per a la pràctica del ioga.

En cada edició s'han donat trobada més de 1200 practicants de ioga repartits en 18 sessions de diferents nivells, dirigides per a persones que s'inicien en el ioga però també per a practicants amb un nivell més avançat.

Un altre dels esdeveniments en què es pot gaudir de la pràctica del ioga a Barcelona és a les sessions "DiR Xperience". Es tracta d'un esdeveniment solidari en el qual a més de practicar ioga, podràs realitzar les activitats dirigides estrella dels gimnasos DiR: Zumba, D•Move i Body Combat. La festa del fitness més divertida de la ciutat!

Congressos de ioga a Barcelona, Global Yoga Congress

Si la ciutat de Barcelona és ja tot un referent en el ioga a nivell europeu és en part gràcies al Global Yoga Congress, el primer congrés dedicat exclusivament a la pràctica i la difusió del ioga amb tot tipus de workshops, masterclasses teòriques i pràctiques per a tots els nivells amb l'objectiu de potenciar l'aprenentatge de tots els assistents.

El Global Yoga Congress a més destaca per la participació dels màxims exponents del ioga tant a nivell local com mundial. Després de comptar en la primera edició amb professors procedents dels Estats Units, Grècia, Rússia, Colòmbia o Israel, els propers dies 12, 13 i 14 d'octubre comptarem de nou amb els millors representants internacionals i nacionals per a submergir-te en un univers de benestar i descobrir noves vies de creixement.

Yoga Barcelona Congress