Màster class de Sattva Chikitsa Ioga, pràctica de ioga amb paret de la mà del gran mestre Gustavo Ponce.

Places limitadas a 25 alumnes
 

Masterclass Yoga amb pared


30,00€

IVA incluido

Programa:
amb Gustavo Ponce

DATA


17 de juny de 2022

 

LLOC


 YogaOne Surya

HORARIS


de 14,30 a 17,30

PROGRAMA


Masterclass de 3 hores per aprendre a utilitzar la paret a la pràctica de ioga oara millorar l'alineació i crear seqüències utilitzant aquest suport tan accessible i que tan bons resultats aporta a la nostra pràctica.

Masterclass indicada per a practicants de qualsevol nivell que vulguin millorar la seva alineació i la comprensió de les postures i per a professors que vulguin integrar noves eines per a les classes.

Preu de la sessio: 30€

PROFESSORS


Gustavo Ponce

Gustavo Ponce

Xile, 1947, pioner del ioga a Amèrica Llatina, antic ambaixador de Xile al Japó, emprenedor internacional, escriptor i columnista de revistes de ioga de diversos països. La formació de Gustavo Ponce en ioga va començar quan només tenia 11 anys. Des que va fer el seu primer pelegrinatge a l'Índia l'any 1972 ha estudiat amb professors com Shri Yogendra (Institut de Ioga Santa Cruz, Bombai), B.K.S. Iyengar, Pune; T.K.V. Desikachar, Chennai; Pattabhi Jois, Mysore; Swami Mahadevananda, Bihar i Bagwan Shri Rashneesh -Osho-, Pune. A Occident, va estudiar amb Dona Holleman, Florència; Swami Digambar, Madrid; Per Winther, Tòquio i molts altres mestres. Ha publicat 17 llibres, molts d'ells disponibles a Amazon. També va desenvolupar diversos mètodes de ioga: Axis, Dynamic, Sattva, Prana Shakti i el més important per a ell en aquesta etapa de la seva vida, GPBALANCE. Gustavo Ponce actualment ensenya al seu país i al Brasil i Europa.

SESIONS DEL CURS


Masterclass Yoga amb pared


30,00€

IVA incluido

Programa:
amb Gustavo Ponce

Fecha:
17 de juny 2022

Lloc:
Yogaone Surya

¿QUIERES MÁS INFORMACIÓN?

OMPLE EL SEGÜENT FORMULARI