TENS DESCOMPTES EN TOT AIXÒ!

Pierre & Vacances

APARTAMENTS VACACIONALS I HOTELS

5% de descompte acumulable en les destinacions d'Espanya, Andorra i una selecció de França. Vàlid fins al 2020.11.10, segons disponibilitat. Introdueix el codi al final te la teva reserva: DIRY20PV

MÉS INFORMACIÓ
Pierre & Vacances

HIGIENE BUCAL GRATUÏTA

Instituts Odontològics us ofereix a tots els socis i familiars una higiene bucal gratuïta dins el conveni de col·laboració amb YogaOne. A més, condicions preferents en odontologia general, implantologia i ortodòncia.

ACONSEGUEIX-LA
Pierre & Vacances

La teva assegurança de salut des de 9€/mes

Per ser soci de YogaOne, gaudeix també del servei de XAT MÈDIC, amb accés GRATUÏT i il·limitat. Pregunta als metges i especialistes des del teu mòbil les 24 hores. Sense esperes i amb l'assegurança mèdica que realment necessites. 'Des de 9 € al mes i amb xat metge de regal!

VEURE MÉS
Agrupacio

ASSEGURANÇA SALUT 42€

Oferta especial amb preu superreduït per a tots els socis de YogaOne en l’Assegurança de Salut Completmedic que ofereix assistència mèdica integral des de 42€ sense copagament.

MÉS INFORMACIÓ
Roc-Roi

VIU L'HIVERN AMB ROCROI!

Aconsegueix un 30% de descompte en una selecció d'activitats amb el codi 20PROMODIR18.  Promoció vàlida fins a final de temporada.

MÉS INFORMACIÓ
Motos Bordoy

MOTOS ELÈCTRIQUES NIU

Aconsegueix un 5% de descompte en la compra de qualsevol model de la gamma de motos elèctriques NIU per ser client de YogaOne

TROBA EL TEU CONCESSIONARI