Acosta't als centres Ioga One de dilluns a divendres en horari comercial i fes ús de la teva invitació. Vàlida per no clients i exclientes (amb més de tres mesos de baixa) residents a Catalunya, Madrid i majors de 14 anys.

Els sistemes d’identificació intel·ligent estan programats a tots els Clubs DiR per la lectura de documents amb Codi OCR. Per accedir cal presentar el DNI, Passaport o Targeta de Residència, amb codificació OCR, on figuri la residència a Catalunya. Si no és resident a Catalunya o no figura així en el seu document identificatiu, però disposa de codi OCR, podrà accedir acompanyat d’un soci. Si el document requerit no disposa de codi OCR, al no poder fer-se la identificació pel sistema, la persona afectada no podrà accedir al club encara que vagi acompanyada d’un soci. Per poder fer ús dels armaris vestidor, cal pagar amb targeta de crèdit 10€ de dipòsit per la polsera o cadenat. L'ús màxim és de dues invitacions en dotze mesos amb més de 90 dies de diferència entre el primer i el segon ús. DiR es reserva el dret a canviar aquestes normes. No vàlida per a usuaris amb el dret d'accés suspès, d'acord amb les condicions generals dels Clubs DiR.

 

Yogaone Mandri i Yogaone Tuset: Els dilluns i dimarts només es podrà accedir de 18 a 21 h. Festius i cap de setmana: Accès després de les 15h.

 

Consulta l'horari dels centres