TPM-->

COS, MENT I ESPERIT

Constància i regularitat. L'ideal és practicar diàriament. No importa si no disposem sempre d'una hora o hora i mitja per a la pràctica. Encara que siguin vint o trenta minuts, és important dedicar un petit espai de temps a connectar amb el nostre cos, amb la nostra respiració i a activar el nostre flux energètic.

Horari. Es considera que la millor hora del dia per practicar és al matí, encara que normalment és quan el nostre cos es troba més rígid.
Si ens és més còmode, o només podem disposar de cert temps a la tarda, llavors escollir una hora prudent, abans que el cos o la ment estiguin massa cansats per evitar el risc de patir una lesió, ja que ens costarà més esforç mantenir la concentració.

Lloc. És important buscar un lloc adequat, amb el terra llis i amb una bona ventilació. L'aire ha de ser net però sense corrents d'aire, ja que el contrast entre l'aire exterior i la calor corporal que generem durant la pràctica podria provocar alguna contracció muscular.

Es pot practicar també a l'aire lliure sempre que no hi hagi massa elements externs que ens distreguin o que dificultin la pràctica (fred, calor, vent, radiació solar).

De la mateixa manera que el lloc on practiquem, és important cuidar la higiene corporal. Dutxar-se abans de la pràctica potència els seus resultats. És recomanable practicar amb l'estómac buit (deixar passar unes tres hores després d'un menjar important) i portar roba còmode que ens doni llibertat de moviments.